top of page

Ποιότητα που ξεχωρίζει!

Τα Κοτόπουλα MIMIKOS ξεχωρίζουν για την
Ποιότητά τους!

Foto Tip Page_Marinarisma Cycle-1.png

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΟΠΗΣ
ΝΩΠΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Οδηγίες για να τεμαχίσετε
το Ολόκληρο Κοτόπουλο MIMIKOS
σε 4 ή 8 κομμάτια.

ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑ

Αποκόλληση του φιλέτου από το κόκαλο του στήθους.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΟΠΗΣ
ΨΗΜΕΝΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Οδηγίες για να τεμαχίσετε
το Ολόκληρο Κοτόπουλο MIMIKOS
μετά το ψήσιμο.

Το μαρινάρισμα κάνει το κρέας πιο τρυφερό και αποφεύγουμε το στέγνωμα του κρέατος προσθέτοντας ένα γευστικό τόνο μπαχαρικών στο τελικό πιάτο.

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ

Foto Tip Page_Kanones Ygieinhs-1.png

ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Έχουν τα κοτόπουλα βακτήρια;
Που τα βρήκαν;

Foto Tip Page_Kotopoula & Vaktiria-1.png

EΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ;

Έχουν τα κοτόπουλα βακτήρια;
Που τα βρήκαν;

Foto Tip Page_Kotopoulo & Asfaleia-1.png

ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Έχουν τα κοτόπουλα βακτήρια;
Που τα βρήκαν;

Top Blue Box.png
διαβάζοντας τη συσκευασία

ΧΡΟΝΟΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Πίνακας με τους μέσους χρόνους ψησίματος για διάφορους τύπους κοτόπουλου.
Διάφοροι τρόποι μαγειρέματος ώστε το κρέας να έχει μαγειρευτεί με ασφάλεια.

Είναι πολύ σημαντικό να εξαλείψουμε τα βακτήρια που υπάρχουν σε κάθε είδος κρέατος με το μαγείρεμα πριν το καταναλώσουμε.

Foto Tip Page_Pos Mageirevoume to Kotopoulo.jpg
bottom of page