top of page
Μπαγκέτα με Σνίτσελ, Λαχανικά και Κέτσαπ Sauce
15'
10'
εύκολη
4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
Σνίτσελ Classic από ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
4 μπαγκέτες
½ μαρούλι
1 αγγούρι
1 γρ. ντομάτα
|
Για τη sauce Κέτσαπ
150 γρ. κέτσαπ
100 γρ. μαγιονέζα
γλυκιά πάπρικα
Υλικά
Για τη sauce Κέτσαπ
150 γρ. κέτσαπ
100 γρ. μαγιονέζα
γλυκιά πάπρικα
Σνίτσελ Classic από ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
4 μπαγκέτες
½ μαρούλι
1 αγγούρι
1 γρ. ντομάτα
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C, τοποθετούμε τα Σνίτσελ σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια.
Κόβουμε το αγγουράκι σε ροδέλες.
Κόβουμε τη ντομάτα σε ροδέλες.
Για τη sauce Κέτσαπ:
Ανακατεύουμε σε μπολ, τη κέτσαπ και τη μαγιονέζα και τη πάπρικα μέχρι να ομογενοποιηθούν πολύ καλά.
Για τη Σύνθεση της Μπαγκέτας:
Κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση, στη βάση τοποθετούμε τη sauce κέτσαπ, μετά το μαρούλι, τη ντομάτα, το αγγούρι και τέλος τα σνίτσελ.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.
δείτε το βίντεο της συνταγής
bottom of page