top of page





Μπαγκέτα με Σνίτσελ, Λαχανικά και Κέτσαπ Sauce



15'
10'
εύκολη

4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
Σνίτσελ Classic από ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
4 μπαγκέτες
½ μαρούλι
1 αγγούρι
1 γρ. ντομάτα
|
Για τη sauce Κέτσαπ
150 γρ. κέτσαπ
100 γρ. μαγιονέζα
γλυκιά πάπρικα

Υλικά
Για τη sauce Κέτσαπ
150 γρ. κέτσαπ
100 γρ. μαγιονέζα
γλυκιά πάπρικα
Σνίτσελ Classic από ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
4 μπαγκέτες
½ μαρούλι
1 αγγούρι
1 γρ. ντομάτα

Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C, τοποθετούμε τα Σνίτσελ σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια.
Κόβουμε το αγγουράκι σε ροδέλες.
Κόβουμε τη ντομάτα σε ροδέλες.
Για τη sauce Κέτσαπ:
Ανακατεύουμε σε μπολ, τη κέτσαπ και τη μαγιονέζα και τη πάπρικα μέχρι να ομογενοποιηθούν πολύ καλά.
Για τη Σύνθεση της Μπαγκέτας:
Κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση, στη βάση τοποθετούμε τη sauce κέτσαπ, μετά το μαρούλι, τη ντομάτα, το αγγούρι και τέλος τα σνίτσελ.


Μια συνταγή από το MIMIKOS.
