top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Healthy Σαλάτα με Σνίτσελ και Λαδολέμονο

15'

10'

εύκολη

4

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Σνίτσελ

Σνίτσελ Classic από ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
200 γρ. μιξ πράσινα σαλατικά
250 γρ. ντοματίνια
αλάτι
πιπέρι
|
Για το Λαδολέμονο:
150 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. ηλιέλαιο
50 γρ. χυμό λεμόνι
20 γρ. απαλή μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι

Υλικά


Για το Λαδολέμονο:
150 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. ηλιέλαιο
50 γρ. χυμό λεμόνι
20 γρ. απαλή μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι

Σνίτσελ Classic από ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
200 γρ. μιξ πράσινα σαλατικά
250 γρ. ντοματίνια
αλάτι
πιπέρι

Προετοιμασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC, τοποθετούμε τα Σνίτσελ σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Κόβουμε τα ντοματίνια σε μικρές ροδέλες.

Για το Λαδολέμονο:
Σε μπλέντερ χτυπάμε πρώτα το χυμό λεμόνι με τη μουστάρδα και μετά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο.

Για τη Σύνθεση της Σαλάτας:
Μοιράζουμε τα σαλατικά και τα ντοματίνια σε 4 πιάτα σαλάτας και από πάνω προσθέτουμε τα Σνίτσελ κομμένα σε φέτες. Περιχύνουμε με το Λαδολέμονο και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Σε περίπτωση που το ντρέσινγκ βγει αρκετά πηχτό, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

fterouges me portokali kai meli

Φτερούγες Κοτόπουλου με Πορτοκάλι και Μέλι

Έτοιμη σε

30'

μέτρια

white-clock.png
fterouges tekila.jpg
blue image.png

Ψητές Φτερούγες με Δροσερή Σαλάτα Αβοκάντο

Έτοιμη σε

50'

εύκολη

white-clock.png
ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ BBQ
blue image.png

Λαχταριστές Φτερούγες Κοτόπουλου BBQ

Έτοιμη σε

50'

εύκολη

white-clock.png
Top Blue Box_edited.png
bottom of page