Healthy Σαλάτα με Σνίτσελ και Λαδολέμονο
15'
10'
εύκολη
4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
Σνίτσελ Classic από ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
200 γρ. μιξ πράσινα σαλατικά
250 γρ. ντοματίνια
αλάτι
πιπέρι
|
Για το Λαδολέμονο:
150 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. ηλιέλαιο
50 γρ. χυμό λεμόνι
20 γρ. απαλή μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
Υλικά
Για το Λαδολέμονο:
150 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. ηλιέλαιο
50 γρ. χυμό λεμόνι
20 γρ. απαλή μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
Σνίτσελ Classic από ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
200 γρ. μιξ πράσινα σαλατικά
250 γρ. ντοματίνια
αλάτι
πιπέρι
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC, τοποθετούμε τα Σνίτσελ σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Κόβουμε τα ντοματίνια σε μικρές ροδέλες.
Για το Λαδολέμονο:
Σε μπλέντερ χτυπάμε πρώτα το χυμό λεμόνι με τη μουστάρδα και μετά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο.
Για τη Σύνθεση της Σαλάτας:
Μοιράζουμε τα σαλατικά και τα ντοματίνια σε 4 πιάτα σαλάτας και από πάνω προσθέτουμε τα Σνίτσελ κομμένα σε φέτες. Περιχύνουμε με το Λαδολέμονο και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε περίπτωση που το ντρέσινγκ βγει αρκετά πηχτό, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.