top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Back to School Τορτίγια με Σνίτσελ MIMIKOS Λιαστή Ντομάτα και Μιξ Σαλατικά

15'

10'

εύκολη

4

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Σνίτσελ

ΣΝΙΤΣΕΛ Classic ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
4 τορτίγιες (25-27cm)
100 γρ. λιαστή ντομάτα
|
100 γρ. μιξ πράσινα σαλατικά
4 φέτες τυρί με χαμηλά λιπαρά
100 γρ. μαγιονέζα

Υλικά


100 γρ. μιξ πράσινα σαλατικά
4 φέτες τυρί με χαμηλά λιπαρά
100 γρ. μαγιονέζα

ΣΝΙΤΣΕΛ Classic ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
4 τορτίγιες (25-27cm)
100 γρ. λιαστή ντομάτα

Προετοιμασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C, τοποθετούμε τα Σνίτσελ σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Κόβουμε τις λιαστές ντομάτες σε λεπτές λωρίδες.
Κόβουμε τις φέτες τυριού κατά μήκος στη μέση
Για τη Παρασκευή της τορτίγιας:
Αλείφουμε με μαγιονέζα τη κάθε μία τορτίγια, προσθέτουμε δύο μισές φέτες τυριού, προσθέτουμε περίπου 25 γρ. μιξ σαλατικά σε όλο το μήκος, ρίχνουμε από πάνω λιαστή ντομάτα ζουλιέν και τέλος προσθέτουμε το Σνίτσελ κομμένο στη μέση. Τυλίγουμε τη τορτίγια με λαδόκολλα ή διάφανη μεμβράνη και την κόβουμε στη μέση.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

fterouges me portokali kai meli

Φτερούγες Κοτόπουλου με Πορτοκάλι και Μέλι

Έτοιμη σε

30'

μέτρια

white-clock.png
fterouges tekila.jpg
blue image.png

Ψητές Φτερούγες με Δροσερή Σαλάτα Αβοκάντο

Έτοιμη σε

50'

εύκολη

white-clock.png
ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ BBQ
blue image.png

Λαχταριστές Φτερούγες Κοτόπουλου BBQ

Έτοιμη σε

50'

εύκολη

white-clock.png
Top Blue Box_edited.png
bottom of page