Τορτίγια με Φιλετίνια και Κρέμα Φέτας
15'
10'
εύκολη
4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ από ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ MIMIKOS
4 τορτίγιες (27 -30 cm)
½ μαρούλι λόλα
250 γρ. ντοματίνια
|
Για τη Κρέμα Φέτας:
250 γρ. φέτα
500 γρ. γιαούρτι
50 ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Υλικά
Για τη Κρέμα Φέτας:
250 γρ. φέτα
500 γρ. γιαούρτι
50 ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ από ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ MIMIKOS
4 τορτίγιες (27 -30 cm)
½ μαρούλι λόλα
250 γρ. ντοματίνια
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC, τοποθετούμε τα Φιλετίνια σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρές φέτες.
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση.
Για τη κρέμα φέτας:
Σε μπλέντερ προσθέτουμε , τη φέτα, το γιαούρτι , το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ομογενοποιούμε πολύ καλά.
Για τη Παρασκευή της τορτίγιας:
Ψήνουμε τη τορτίγια για μισό λεπτό από κάθε πλευρά στο grill έτσι ώστε να δώσουμε ωραίο γραμμικό σχήμα.
Προσθέτουμε σε όλο το μήκος κρέμα φέτας, μετά τη πράσινη λόλα, μετά τα Φιλετίνια MIMIKOS και τέλος ντοματίνια. Ρολάρουμε και σερβίρουμε.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.