Street Food Φιλετίνια Πανέ με Cheddar και Μαγιονέζα
15'
15'
εύκολη
2
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ ΠΑΝΕ από Κοτόπουλο MIMIKOS
500 γρ. πατάτες
250 γρ. ηλιέλαιο
αλάτι
πιπέρι
|
200 γρ. sauce cheddar
200 γρ. μαγιονέζα
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 ντομάτα
10 γρ. καπνιστή πάπρικα
Υλικά
200 γρ. sauce cheddar
200 γρ. μαγιονέζα
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 ντομάτα
10 γρ. καπνιστή πάπρικα
ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ ΠΑΝΕ από Κοτόπουλο MIMIKOS
500 γρ. πατάτες
250 γρ. ηλιέλαιο
αλάτι
πιπέρι
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC, τοποθετούμε τα Φιλετάκια πανέ σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή Βυθίστε τα Φιλετάκια Πανέ σε καυτό λάδι και τηγανίστε τα για 3 λεπτά* γυρνώντας και από τις δύο πλευρές.
Τηγανίζουμε τις Πατάτες σε θερμοκρασία λαδιού που δεν υπερβαίνει τους 170ºC.
Κόβουμε τις Πιπεριές και τη Ντομάτα σε λεπτές φέτες.
Για τη Σύνθεση του πιάτου μας:
Στη βάση τοποθετούμε τις τηγανιτές πατάτες, από πάνω τοποθετούμε τα Φιλετίνια πανέ, περιχύνουμε τη μαγιονέζα σε όλο το μήκος, από πάνω προσθέτουμε τη sauce cheddar και τέλος τα κομμένα λαχανικά.
Γαρνίρουμε με καπνιστή πάπρικά.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.