top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Σνίτσελ Βιενουά με Sour cream και Βαλεριάνα

15'

20'

εύκολη

2

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Σνίτσελ Βιενουά

ΣΝΙΤΣΕΛ ΒΙΕΝΟΥΑ MIMIKOS Limited Edition
100 γρ. βαλεριάνα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
|
Για τη sour Cream:
200 γρ. γιαούρτι 5%
2 γρ. λευκό πιπέρι
2 γρ. αλάτι
χυμό από 2 λεμόνια
50 γρ. κρέμα γάλακτος

Υλικά


Για τη sour Cream:
200 γρ. γιαούρτι 5%
2 γρ. λευκό πιπέρι
2 γρ. αλάτι
χυμό από 2 λεμόνια
50 γρ. κρέμα γάλακτος

ΣΝΙΤΣΕΛ ΒΙΕΝΟΥΑ MIMIKOS Limited Edition
100 γρ. βαλεριάνα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Προετοιμασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC, τοποθετούμε το Σνίτσελ Βιενουά σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά.
Πλένουμε τη Βαλεριάνα και τη στεγνώνουμε πολύ καλά.

Για τη sour Cream
Σε μπλέντερ προσθέτουμε, τη κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι και ομογενοποιούμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε στο πιάτο το Σνίτσελ, τη βαλεριάνα μαριναρισμένη με αλάτι, πιπέρι και τέλος σε ντιπάκι βάζουμε τη sour cream.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page