top of page
Σνίτσελ Βιενουά με Sour cream και Βαλεριάνα
15'
20'
εύκολη
2
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
ΣΝΙΤΣΕΛ ΒΙΕΝΟΥΑ MIMIKOS Limited Edition
100 γρ. βαλεριάνα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
|
Για τη sour Cream:
200 γρ. γιαούρτι 5%
2 γρ. λευκό πιπέρι
2 γρ. αλάτι
χυμό από 2 λεμόνια
50 γρ. κρέμα γάλακτος
Υλικά
Για τη sour Cream:
200 γρ. γιαούρτι 5%
2 γρ. λευκό πιπέρι
2 γρ. αλάτι
χυμό από 2 λεμόνια
50 γρ. κρέμα γάλακτος
ΣΝΙΤΣΕΛ ΒΙΕΝΟΥΑ MIMIKOS Limited Edition
100 γρ. βαλεριάνα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC, τοποθετούμε το Σνίτσελ Βιενουά σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά.
Πλένουμε τη Βαλεριάνα και τη στεγνώνουμε πολύ καλά.
Για τη sour Cream
Σε μπλέντερ προσθέτουμε, τη κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι και ομογενοποιούμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε στο πιάτο το Σνίτσελ, τη βαλεριάνα μαριναρισμένη με αλάτι, πιπέρι και τέλος σε ντιπάκι βάζουμε τη sour cream.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.
δείτε το βίντεο της συνταγής
bottom of page