top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Σνίτσελ Βιενουά με Πολίτικη σαλάτα και Σάλτσα Κρασιού

20'

25'

μέτρια

2

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Σνίτσελ Βιενουά

ΣΝΙΤΣΕΛ ΒΙΕΝΟΥΑ MIMIKOS Limited Edition

Για τη Πολίτικη Σαλάτα:
200 γρ. τριμμένο λευκό λάχανο
4 τριμμένα καρότα
1 πιπεριά κόκκινη
2 κλωνάρια σέλινο
25 ml ξύδι λευκό
25 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
|
Για τη Σάλτσα κρασιού:
250 ml γλυκό κρασί
200ml ζωμό κότας
25 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι

Υλικά


Για τη Σάλτσα κρασιού:
250 ml γλυκό κρασί
200ml ζωμό κότας
25 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι

ΣΝΙΤΣΕΛ ΒΙΕΝΟΥΑ MIMIKOS Limited Edition

Για τη Πολίτικη Σαλάτα:
200 γρ. τριμμένο λευκό λάχανο
4 τριμμένα καρότα
1 πιπεριά κόκκινη
2 κλωνάρια σέλινο
25 ml ξύδι λευκό
25 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Προετοιμασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC, τοποθετούμε το Σνίτσελ Βιενουά σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά.

Για τη Πολίτικη Σαλάτα:
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το λάχανο , το καρότο, το σέλινο ψιλοκομμένο, τη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες, ξύδι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.

Για τη Σάλτσα κρασιού:
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το κρασί μέχρι να κατέβουν τα υγρά του και να γίνει πολύ πηχτό, βράζουμε τουλάχιστον 5 λεπτά.
Μετά προσθέτουμε το ζωμό κότας και βράζουμε για ακόμη 5 λεπτά, τέλος προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και δίνουμε μία τελική βράση ώστε να δέσει καλά.
Σερβίρουμε το Σνίτσελ κομμένο σε λεπτές φέτες, τη σαλάτα δίπλα γαρνιτούρα και τη sauce κρασιού σε ένα ντιπάκι.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page