top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Ψητές Πικάντικες Φτερούγες με Sweet Chili και Sour Cream

10'

20'

εύκολη

2

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Πικάντικες Φτερούγες

ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ MIMIKOS
½ ματσάκι κόλιανδρο
200 γρ. sweet chili
|
Για τη sour Cream:
200 γρ. γιαούρτι 5%
2 γρ. λευκό πιπέρι
2 γρ. αλάτι
χυμό από 2 λεμόνια
50 γρ. κρέμα γάλακτος

Υλικά


Για τη sour Cream:
200 γρ. γιαούρτι 5%
2 γρ. λευκό πιπέρι
2 γρ. αλάτι
χυμό από 2 λεμόνια
50 γρ. κρέμα γάλακτος

ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ MIMIKOS
½ ματσάκι κόλιανδρο
200 γρ. sweet chili

Προετοιμασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC, τοποθετούμε τις ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά.
Κόβουμε το κόλιανδρο ψιλοκομμένο πολύ καλά.

Για τη sour Cream:
Σε μπλέντερ προσθέτουμε , τη κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι , το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι και ομογενοποιούμε πολύ καλά.
Μόλις ψηθούν οι Φτερούγες τις ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη sweet chili sauce, ανακατεύουμε να μαριναριστούν πολύ καλά και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο και ντιπάκι με sour cream.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page