top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Πιπεριές Γεμιστές με Κοτόπουλο & Τυρί

5'

30'

εύκολη

4

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Φιλέτο από Στήθος

4 πιπεριές χρωματιστές

Γέμιση:
2 Φιλέτα Στήθος Κοτόπουλο MIMIKOS
1 κρεμμύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ψιλοκομμένες ντομάτες
|
φρέσκο θυμάρι
φρέσκια ρίγανη
½ φλ. πλιγούρι
150 γρ. mozzarella
2 κ.σ. μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι

Υλικά


φρέσκο θυμάρι
φρέσκια ρίγανη
½ φλ. πλιγούρι
150 γρ. mozzarella
2 κ.σ. μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι

4 πιπεριές χρωματιστές

Γέμιση:
2 Φιλέτα Στήθος Κοτόπουλο MIMIKOS
1 κρεμμύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ψιλοκομμένες ντομάτες

Προετοιμασία

Κρατάμε τις πιπεριές ολόκληρες, τις σχίζουμε οριζόντια και το κοτσάνι μένει επάνω
Κάνω θήκες πιπεριάς, βγάζω σπόρους και μεμβράνες και τις αφήνω στην άκρη.
Ψιλοκόβω το φιλέτο κοτόπουλο, ζεσταίνω ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρω στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο για 5-6΄.
Προσθέτω το κρεμμύδι και σοτάρω για 3’. Προσθέτω τις ντομάτες τα βότανα κι αλάτι, πιπέρι. Προσθέτω το πλιγούρι και σιγοβράζω για 5’. Βάζω στη γέμιση τη μισή τριμμένη μοτσαρέλα και το μαϊντανό. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί. Τοποθετούμε τις πιπεριές. Τις γεμίζουμε και ψήνουμε στον αέρα στους 180°C για 30’.
Στα τελευταία λεπτά ψησίματος πασπαλίζω την υπόλοιπη μοτσαρέλα να λιώσει.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε το link >>

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page