top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Πικάντικες Φτερούγες σε Πήλινο με Ντομάτα και Μυρωδικά

10'

20'

εύκολη

2

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Πικάντικες Φτερούγες

ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ MIMIKOS
1 κρεμμύδι ξερό
2 τεμ. κρεμμυδάκι φρέσκο
1 σκελίδα σκόρδο
400 γρ. ντομάτα στο τρίφτη
|
αλάτι
πιπέρι
½ ματσάκι φρέσκο θυμάρι
5 γρ. μπούκοβο καυτερό
50 γρ. ελαιόλαδο

Υλικά


αλάτι
πιπέρι
½ ματσάκι φρέσκο θυμάρι
5 γρ. μπούκοβο καυτερό
50 γρ. ελαιόλαδο

ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ MIMIKOS
1 κρεμμύδι ξερό
2 τεμ. κρεμμυδάκι φρέσκο
1 σκελίδα σκόρδο
400 γρ. ντομάτα στο τρίφτη

Προετοιμασία

Σε μία μικρή κατσαρόλα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το σκόρδο και το μπούκοβο.
Μόλις μαραθούν τα λαχανικά, προσθέτουμε τη ντομάτα και λίγο φρέσκο θυμάρι, κάνουμε μία σύβραση σάλτσας ντομάτα για 25 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Σε πήλινο σκεύος τοποθετούμε στη βάση τη μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας και από πάνω τοποθετούμε τις Πικάντικες Φτερούγες MIMIKOS.
Ψήνουμε στο Φούρνο για 15 λεπτά στους 180ºC. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρέσκο θυμάρι.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page