top of page
Πικάντικες Φτερούγες σε Πήλινο με Ντομάτα και Μυρωδικά
10'
20'
εύκολη
2
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ MIMIKOS
1 κρεμμύδι ξερό
2 τεμ. κρεμμυδάκι φρέσκο
1 σκελίδα σκόρδο
400 γρ. ντομάτα στο τρίφτη
|
αλάτι
πιπέρι
½ ματσάκι φρέσκο θυμάρι
5 γρ. μπούκοβο καυτερό
50 γρ. ελαιόλαδο
Υλικά
αλάτι
πιπέρι
½ ματσάκι φρέσκο θυμάρι
5 γρ. μπούκοβο καυτερό
50 γρ. ελαιόλαδο
ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ MIMIKOS
1 κρεμμύδι ξερό
2 τεμ. κρεμμυδάκι φρέσκο
1 σκελίδα σκόρδο
400 γρ. ντομάτα στο τρίφτη
Προετοιμασία
Σε μία μικρή κατσαρόλα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το σκόρδο και το μπούκοβο.
Μόλις μαραθούν τα λαχανικά, προσθέτουμε τη ντομάτα και λίγο φρέσκο θυμάρι, κάνουμε μία σύβραση σάλτσας ντομάτα για 25 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Σε πήλινο σκεύος τοποθετούμε στη βάση τη μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας και από πάνω τοποθετούμε τις Πικάντικες Φτερούγες MIMIKOS.
Ψήνουμε στο Φούρνο για 15 λεπτά στους 180ºC. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρέσκο θυμάρι.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.
δείτε το βίντεο της συνταγής
bottom of page