Πικάντικα Σνίτσελ με Γουακαμόλε και Κρέμα Τυριού
25'
10'
εύκολη
4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΣΝΙΤΣΕΛ MIMIKOS
4 μπαγκέτες
200 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. καλαμπόκι
για το γουακαμόλε:
2 αβοκάντο
1 ντομάτα
|
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 lime
100 γρ. ελαιόλαδο
μισό ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό
αλάτι , πιπέρι
4 φύλλα κόκκινης λόλας
Υλικά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 lime
100 γρ. ελαιόλαδο
μισό ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό
αλάτι , πιπέρι
4 φύλλα κόκκινης λόλας
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΣΝΙΤΣΕΛ MIMIKOS
4 μπαγκέτες
200 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. καλαμπόκι
για το γουακαμόλε:
2 αβοκάντο
1 ντομάτα
Προετοιμασία
Για το Γουακαμόλε:
Ξεφλουδίζουμε τα αβοκάντο, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε σε μπλέντερ, προσθέτουμε το lime, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ομογενοποιούμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε ένα μπολ.
Στο πολτοποιημένο γουακαμόλε προσθέτουμε ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, κόλιανδρο ή μαϊντανό και τέλος ζαράκια ντομάτας χωρίς σπόρους.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC, τοποθετούμε τα Πικάντικα σνίτσελ σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Στον ίδιο φούρνο ψήνουμε για 5 λεπτά τις μπαγκέτες.
Για τη Σύνθεση του Σάντουιτς:
Κόβουμε το ψωμί κατά μήκος, στη βάση προσθέτουμε φύλλα κόκκινης Λόλας, από πάνω βάζουμε γουακαμόλε, ύστερα 1 τεμάχιο σνίτσελ κομμένο κατά μήκος, από πάνω κρέμα τυριού και καλαμπόκι.
Το Γουακαμόλε συντηρείτε στο ψυγείο για 3-4 μέρες σκεπάζοντας το με διάφανη μεμβράνη.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.