top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Παπαρδέλες με Κοτόπουλο Ραγού

20'

35'

εύκολη

4

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Φιλέτο από Μπούτι

650 γρ. Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου MIMIKOS
2 ξερά κρεμμύδια
3 καρότα
2 κλωνάρια σέλερι
3 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
|
1 ποτήρι λευκό κρασί ημίγλυκο
600 γρ. παπαρδέλες
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Υλικά


1 ποτήρι λευκό κρασί ημίγλυκο
600 γρ. παπαρδέλες
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

650 γρ. Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου MIMIKOS
2 ξερά κρεμμύδια
3 καρότα
2 κλωνάρια σέλερι
3 κ.σ. φρέσκο θυμάρι

Προετοιμασία

Κόβουμε το κάθε μπούτι κοτόπουλο MIMIKOS στα τρία, και μετά σε καβάκια. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά για να ζεσταθεί το λάδι. Ψιλοκόβουμε δυο ξερά κρεμμύδια, τρία καρότα, δυο κλωνάρια σέλερι. Σοτάρουμε τα κοτόπουλα μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα κα προσθέτουμε τα λαχανικά, τρία κουταλάκια πελτέ ντομάτας και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Βάζουμε λίγο λευκό ημίγλυκο κρασί, νερό, φρέσκο θυμάρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. 15 λεπτά πριν τελείωση να μαγειρεύετε το ραγκού προσθέτουμε λίγο νερό από τα μακαρόνια, παρμεζάνα, ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page