Μπούτια Κοτόπουλου στο Φούρνο με Λιαστή Ντομάτα
20'
60'
εύκολη
4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 συσκευασία Ολόκληρα Μπούτια Κοτόπουλου MIMIKOS
1 κούπα λιαστές ντομάτες
1 κούπα πράσινες ελιές } χρόνος προετοιμασίας 10’
250 γρ. ντοματίνια
2 ξερά κρεμμύδια
|
2 κ.σ. κάπαρη } χρόνος ψησίματος 60’
χυμός 1 λεμονιού
10 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
1 κούπα λευκά φασόλια βρασμένα
ελαιόλαδο
αλάτι
Υλικά
2 κ.σ. κάπαρη } χρόνος ψησίματος 60’
χυμός 1 λεμονιού
10 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
1 κούπα λευκά φασόλια βρασμένα
ελαιόλαδο
αλάτι
1 συσκευασία Ολόκληρα Μπούτια Κοτόπουλου MIMIKOS
1 κούπα λιαστές ντομάτες
1 κούπα πράσινες ελιές } χρόνος προετοιμασίας 10’
250 γρ. ντοματίνια
2 ξερά κρεμμύδια
Προετοιμασία
Τοποθετούμε τις λιαστές ντομάτες και τις ελιές σε ένα πυρέξ. Βάζουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τα κρεμμύδια κυδωνάτα. Ρίχνουμε την κάπαρη και στύβουμε από πάνω ένα λεμόνι. Προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού ολόκληρα και στη συνέχεια τα βρασμένα φασόλια. Ανακατεύουμε. Πάνω από τα μεσογειακά υλικά τοποθετούμε τα Ολόκληρα Μπούτια Κοτόπουλου MIMIKOS. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και αλατίζουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC πάνω και κάτω αντίσταση για 1 ώρα.
Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.