




Μπουτάκια Κοτόπουλου με Μπριάμ και Φέτα



10'
65'
εύκολη

4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
7 ή 8 Μπουτάκια Κοτόπουλο MIMIKOS
2 μελιτζάνες σε κομμάτια
2 κολοκύθια σε κομμάτια
12 μανιτάρια λεύκα στη μέση
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
|
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες
2 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
4 ντομάτες κομμένες σε κύβους
1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
|
1 μάτσο δυόσμο ψιλοκομμένο
6 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
αλάτι
πιπέρι

Υλικά
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες
2 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
4 ντομάτες κομμένες σε κύβους
1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
7 ή 8 Μπουτάκια Κοτόπουλο MIMIKOS
2 μελιτζάνες σε κομμάτια
2 κολοκύθια σε κομμάτια
12 μανιτάρια λεύκα στη μέση
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες

Προετοιμασία
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα σε μεγάλο μπολ και τα αφήνουμε για 10 λεπτά για να ανακατευτούν οι γεύσεις. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Απλώνουμε σε μεγάλο ταψί το κοτόπουλο και τα λαχανικά. Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου γυρίζοντας μερικές φορές ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα προσθέτοντας λίγο νερό αν χρειαστεί. Μόλις βγάλουμε το φαγητό από το φούρνο ρίχνουμε τη φέτα.


Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

δείτε το βίντεο της συνταγής
