top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Μπουρίτο με Nuggets

15'

10'

εύκολη

4

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Nuggets

1 συσκευασία NUGGETS CLASSIC MIMIKOS
4 τορτίγιες (27 -30 cm)
½ κόκκινο λάχανο
½ μαρούλι ελληνικό
100 γρ. φλέικς παρμεζάνας
250 γρ. ντοματίνια
1 καρότο τριμμένο
|
Για τη sauce Μαγιονέζας:
250 γρ. μαγιονέζα
½ κρεμμύδι ξερό
25 γρ. μουστάρδα με σπόρους
5 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Υλικά


Για τη sauce Μαγιονέζας:
250 γρ. μαγιονέζα
½ κρεμμύδι ξερό
25 γρ. μουστάρδα με σπόρους
5 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 συσκευασία NUGGETS CLASSIC MIMIKOS
4 τορτίγιες (27 -30 cm)
½ κόκκινο λάχανο
½ μαρούλι ελληνικό
100 γρ. φλέικς παρμεζάνας
250 γρ. ντοματίνια
1 καρότο τριμμένο

Προετοιμασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC, τοποθετούμε τα Nuggets σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Κόβουμε το μαρούλι σε λεπτές λωρίδες.
Κόβουμε το λάχανο σε λεπτές φέτες.

Για τη sauce Μαγιονέζας:
Σε μπλέντερ προσθέτουμε, κρεμμύδι, μουστάρδα με σπόρους, μαϊντανό και τη μαγιονέζα, χτυπάμε για 2 λεπτά δε χρειάζεται να πολτοποιηθούν πολύ τα υλικά.

Για τη Παρασκευή της τορτίγιας:
Ψήνουμε τη τορτίγια για μισό λεπτό από κάθε πλευρά στο grill έτσι ώστε να δώσουμε ωραίο γραμμικό σχήμα.
Προσθέτουμε σε όλο το μήκος sauce μαγιονέζας, αμέσως μετά προσθέτουμε το μαρούλι, το λάχανο, το τριμμένο καρότο, τα ντοματίνια, τα φλέικς παρμεζάνας και τέλος τα Nuggets.
Τυλίγουμε τα Μπουρίτο και τα κόβουμε στη μέση.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page