Μπουρίτο με Nuggets
15'
10'
εύκολη
4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 συσκευασία NUGGETS CLASSIC MIMIKOS
4 τορτίγιες (27 -30 cm)
½ κόκκινο λάχανο
½ μαρούλι ελληνικό
100 γρ. φλέικς παρμεζάνας
250 γρ. ντοματίνια
1 καρότο τριμμένο
|
Για τη sauce Μαγιονέζας:
250 γρ. μαγιονέζα
½ κρεμμύδι ξερό
25 γρ. μουστάρδα με σπόρους
5 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Υλικά
Για τη sauce Μαγιονέζας:
250 γρ. μαγιονέζα
½ κρεμμύδι ξερό
25 γρ. μουστάρδα με σπόρους
5 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 συσκευασία NUGGETS CLASSIC MIMIKOS
4 τορτίγιες (27 -30 cm)
½ κόκκινο λάχανο
½ μαρούλι ελληνικό
100 γρ. φλέικς παρμεζάνας
250 γρ. ντοματίνια
1 καρότο τριμμένο
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC, τοποθετούμε τα Nuggets σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Κόβουμε το μαρούλι σε λεπτές λωρίδες.
Κόβουμε το λάχανο σε λεπτές φέτες.
Για τη sauce Μαγιονέζας:
Σε μπλέντερ προσθέτουμε, κρεμμύδι, μουστάρδα με σπόρους, μαϊντανό και τη μαγιονέζα, χτυπάμε για 2 λεπτά δε χρειάζεται να πολτοποιηθούν πολύ τα υλικά.
Για τη Παρασκευή της τορτίγιας:
Ψήνουμε τη τορτίγια για μισό λεπτό από κάθε πλευρά στο grill έτσι ώστε να δώσουμε ωραίο γραμμικό σχήμα.
Προσθέτουμε σε όλο το μήκος sauce μαγιονέζας, αμέσως μετά προσθέτουμε το μαρούλι, το λάχανο, το τριμμένο καρότο, τα ντοματίνια, τα φλέικς παρμεζάνας και τέλος τα Nuggets.
Τυλίγουμε τα Μπουρίτο και τα κόβουμε στη μέση.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.