Μπιφτέκια από Φιλέτο Κοτόπουλου με Δροσερή Σαλάτα Αβοκάντο
20'
25'
μέτρια
2
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ MIMIKOS
200 γρ. ανάμεικτη σαλάτα μαρούλι
2 αβοκάντο
1 αγγούρι
2 ραπανάκια
25 γρ. κάπαρη
|
Για το Ντρέσινγκ Μουστάρδας:
150 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. ηλιέλαιο
40 γρ. μουστάρδα με σπόρους
χυμό από 2 lime
αλάτι
πιπέρι
Υλικά
Για το Ντρέσινγκ Μουστάρδας:
150 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. ηλιέλαιο
40 γρ. μουστάρδα με σπόρους
χυμό από 2 lime
αλάτι
πιπέρι
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ MIMIKOS
200 γρ. ανάμεικτη σαλάτα μαρούλι
2 αβοκάντο
1 αγγούρι
2 ραπανάκια
25 γρ. κάπαρη
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC, τοποθετούμε το Μπιφτέκι σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνετε για 10 λεπτά περίπου εναλλάσσοντας συχνά τις πλευρές.
Κόβουμε το Αβοκάντο σε λεπτές πλάγιες φέτες, το αγγούρι με το πατατοκόφτη σε φλέικς και το ραπανάκι σε μικρούς κύβους πρινουάζ.
Για το dressing:
Χτυπάμε σε ένα μπλέντερ, τη μουστάρδα με το χυμό lime, μετά προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, αλάτι και πιπέρι.
Για τη σύνθεση της σαλάτας:
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε την ανάμεικτη σαλάτα μαρούλι, μαζί με τη κάπαρη και το ραπανάκι μαρινάροντας τα με το ντρέσινγκ, αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε σε 2 πιάτα τη σαλάτα τοποθετώντας δίπλα το αγγούρι και τέλος τα Μπιφτέκια από Φιλέτο Κοτόπουλο MIMIKOS.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.