top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Μπιφτέκια από Φιλέτο Κοτόπουλου με Δροσερή Σαλάτα Αβοκάντο

20'

25'

μέτρια

2

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Μπιφτέκια

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ MIMIKOS
200 γρ. ανάμεικτη σαλάτα μαρούλι
2 αβοκάντο
1 αγγούρι
2 ραπανάκια
25 γρ. κάπαρη
|
Για το Ντρέσινγκ Μουστάρδας:
150 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. ηλιέλαιο
40 γρ. μουστάρδα με σπόρους
χυμό από 2 lime
αλάτι
πιπέρι

Υλικά


Για το Ντρέσινγκ Μουστάρδας:
150 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. ηλιέλαιο
40 γρ. μουστάρδα με σπόρους
χυμό από 2 lime
αλάτι
πιπέρι

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ MIMIKOS
200 γρ. ανάμεικτη σαλάτα μαρούλι
2 αβοκάντο
1 αγγούρι
2 ραπανάκια
25 γρ. κάπαρη

Προετοιμασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC, τοποθετούμε το Μπιφτέκι σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνετε για 10 λεπτά περίπου εναλλάσσοντας συχνά τις πλευρές.
Κόβουμε το Αβοκάντο σε λεπτές πλάγιες φέτες, το αγγούρι με το πατατοκόφτη σε φλέικς και το ραπανάκι σε μικρούς κύβους πρινουάζ.

Για το dressing:
Χτυπάμε σε ένα μπλέντερ, τη μουστάρδα με το χυμό lime, μετά προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, αλάτι και πιπέρι.

Για τη σύνθεση της σαλάτας:
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε την ανάμεικτη σαλάτα μαρούλι, μαζί με τη κάπαρη και το ραπανάκι μαρινάροντας τα με το ντρέσινγκ, αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε σε 2 πιάτα τη σαλάτα τοποθετώντας δίπλα το αγγούρι και τέλος τα Μπιφτέκια από Φιλέτο Κοτόπουλο MIMIKOS.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page