Mini Σάντουιτς με Nuggets MIMIKOS Φλέικς Παρμεζάνας και Κίτρινη Sauce με Μέλι
10'
15'
εύκολη
5
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
Nuggets από Φιλέτο Κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟS
2 ντομάτες μεσαίου μεγέθους
½ μαρούλι ελληνικό (μικρό μέγεθος)
10 μικρά σάντουιτς μπριός
100 γρ. παρμεζάνα
|
Για τη sauce:
150 γρ. μαγιονέζα
50 γρ. μουστάρδα απαλή
20 γρ. μέλι ανθέων
Υλικά
Για τη sauce:
150 γρ. μαγιονέζα
50 γρ. μουστάρδα απαλή
20 γρ. μέλι ανθέων
Nuggets από Φιλέτο Κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟS
2 ντομάτες μεσαίου μεγέθους
½ μαρούλι ελληνικό (μικρό μέγεθος)
10 μικρά σάντουιτς μπριός
100 γρ. παρμεζάνα
Προετοιμασία
Για τη sauce:
Ρίχνουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το μέλι σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε καλά με ένα φουέ (αυγοδάρτης) μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180oC, τοποθετούμε τα Nuggets σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Κάνουμε φλέικς την παρμεζάνα με ένα πίλερ (αποφλοιωτή). Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες. Αφού έχουμε πλύνει και στεγνώσει καλά τα μαρούλια, τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος αφαιρώντας το σκληρό άσπρο μέρος.
Για τα mini σάντουίτς:
Κόβουμε τα μπριός στη μέση και προσθέτουμε sauce σε όλο το μήκος, μετά βάζουμε τιε φέτες μαρούλι, τις ντομάτες 2 Nuggets και τέλος τα φλέικς παρμεζάνας.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.