top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Μεσογειακά Μπουτάκια Κοτόπουλου στο Φούρνο

25'

60'

εύκολη

4

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Μπουτάκια

1 συσκευασία Μπουτάκια Κοτόπουλου MIMIKOS
3 κρεμμύδια
3 κολοκυθάκια
3 ντομάτες
δενδρολίβανο
10 λιαστές ντομάτες
½ κούπα ελιές
|
2 σκελίδες σκόρδο
200 γρ. φασολάκια
1 κούπα λευκό γλυκό κρασί
1 λεμόνι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

Υλικά


2 σκελίδες σκόρδο
200 γρ. φασολάκια
1 κούπα λευκό γλυκό κρασί
1 λεμόνι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

1 συσκευασία Μπουτάκια Κοτόπουλου MIMIKOS
3 κρεμμύδια
3 κολοκυθάκια
3 ντομάτες
δενδρολίβανο
10 λιαστές ντομάτες
½ κούπα ελιές

Προετοιμασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC.
Σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, τα κολοκυθάκια, τις ντομάτες, το δενδρολίβανο, τις λιαστές ντομάτες, τις ελιές, το σκόρδο, τα φασολάκια και το λευκό κρασί.
Αλατίζουμε και προσθέτουμε λεμόνι.
Μόλις πάρει βράση το φαγητό μας, το μεταφέρουμε σε ένα ταψί.
Προσθέτουμε τα μπουτάκια από νωπό κοτόπουλο MIMIKOS πάνω από τα υπόλοιπα υλικά.
Αλατίζουμε και ψήνουμε στο φούρνο για 50 λεπτά.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page