top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG_edited.png
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Ξωτικό Φιλέτο Κοτόπουλο με Γάλα Καρύδας, Λιαστές Ντομάτες και Σπανάκι

15'

25'

εύκολη

3

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Φιλέτο από Μπούτι

1 πακέτο Φιλέτo από Μπούτι Κοτόπουλου MIMIKOS⁣
2 κ.σ. βούτυρο⁣
3-4 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου⁣
1-2 φλιτζάνι τσαγιού baby σπανάκι ⁣
200 ml γάλα καρύδας
|
½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες ⁣
½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα⁣
αλάτι
πιπέρι

Υλικά


½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες ⁣
½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα⁣
αλάτι
πιπέρι

1 πακέτο Φιλέτo από Μπούτι Κοτόπουλου MIMIKOS⁣
2 κ.σ. βούτυρο⁣
3-4 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου⁣
1-2 φλιτζάνι τσαγιού baby σπανάκι ⁣
200 ml γάλα καρύδας

Προετοιμασία

Αλατοπιπερώνουμε και από τις 2 πλευρές τα φιλέτα και τα τοποθετούμε σε μεγάλο, ζεστό αρκετά, αντικολλητικό τηγάνι και τα ψήνουμε για 4-5 λεπτά στην κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν ροδοκόκκινο χρώμα.⁣
Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.⁣
Ρίχνουμε στο τηγάνι το βούτυρο μαζί με το σκόρδο. Χαμηλώνουμε λίγο τη θερμοκρασία και το σοτάρουμε μέχρι να αρχίζει να πάρει χρώμα.⁣
Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και το σπανάκι και τα σοτάρουμε όλα μαζί για μερικά λεπτά.⁣
Βάζουμε τα φιλέτα στο τηγάνι πάλι, τα περιχύνουμε με το γάλα καρύδας και ρίχνουμε την παρμεζάνα. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και ανακατεύουμε κατά διαστήματα το τηγάνι, μέχρι το γάλα να πήξει.⁣

Μπορείτε να το απολαύσετε με ρύζι, ή πατάτες στο φούρνο.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

kotopoula MIMIKOS LOGO

Ανακαλύψτε τα προϊόντα ΜΙΜΙKOS στα social media.

Facebook MIMIKOS
Instagram  MIMIKOS

10ο χιλιόμετρο Χαλκίδας - Στενής, Νέα Αρτάκη Εύβοιας, 34600

Λεωφ. Γ. Γεννηματά, Μαγούλα Αττικής, 19018

info@hqf.gr

consumerline@mimikos.gr

YouTube MIMIKOS

© COPYRIGHT MIMIKOS 2025

bottom of page