top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Ξωτικό Φιλέτο Κοτόπουλο με Γάλα Καρύδας, Λιαστές Ντομάτες και Σπανάκι

15'

25'

εύκολη

3

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Φιλέτο από Μπούτι

1 πακέτο Φιλέτo από Μπούτι Κοτόπουλου MIMIKOS⁣
2 κ.σ. βούτυρο⁣
3-4 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου⁣
1-2 φλιτζάνι τσαγιού baby σπανάκι ⁣
200 ml γάλα καρύδας
|
½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες ⁣
½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα⁣
αλάτι
πιπέρι

Υλικά


½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες ⁣
½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα⁣
αλάτι
πιπέρι

1 πακέτο Φιλέτo από Μπούτι Κοτόπουλου MIMIKOS⁣
2 κ.σ. βούτυρο⁣
3-4 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου⁣
1-2 φλιτζάνι τσαγιού baby σπανάκι ⁣
200 ml γάλα καρύδας

Προετοιμασία

Αλατοπιπερώνουμε και από τις 2 πλευρές τα φιλέτα και τα τοποθετούμε σε μεγάλο, ζεστό αρκετά, αντικολλητικό τηγάνι και τα ψήνουμε για 4-5 λεπτά στην κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν ροδοκόκκινο χρώμα.⁣
Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.⁣
Ρίχνουμε στο τηγάνι το βούτυρο μαζί με το σκόρδο. Χαμηλώνουμε λίγο τη θερμοκρασία και το σοτάρουμε μέχρι να αρχίζει να πάρει χρώμα.⁣
Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και το σπανάκι και τα σοτάρουμε όλα μαζί για μερικά λεπτά.⁣
Βάζουμε τα φιλέτα στο τηγάνι πάλι, τα περιχύνουμε με το γάλα καρύδας και ρίχνουμε την παρμεζάνα. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και ανακατεύουμε κατά διαστήματα το τηγάνι, μέχρι το γάλα να πήξει.⁣

Μπορείτε να το απολαύσετε με ρύζι, ή πατάτες στο φούρνο.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page