Ξωτικό Φιλέτο Κοτόπουλο με Γάλα Καρύδας, Λιαστές Ντομάτες και Σπανάκι
15'
25'
εύκολη
3
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 πακέτο Φιλέτo από Μπούτι Κοτόπουλου MIMIKOS
2 κ.σ. βούτυρο
3-4 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου
1-2 φλιτζάνι τσαγιού baby σπανάκι
200 ml γάλα καρύδας
|
½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
πιπέρι
Υλικά
½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
πιπέρι
1 πακέτο Φιλέτo από Μπούτι Κοτόπουλου MIMIKOS
2 κ.σ. βούτυρο
3-4 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου
1-2 φλιτζάνι τσαγιού baby σπανάκι
200 ml γάλα καρύδας
Προετοιμασία
Αλατοπιπερώνουμε και από τις 2 πλευρές τα φιλέτα και τα τοποθετούμε σε μεγάλο, ζεστό αρκετά, αντικολλητικό τηγάνι και τα ψήνουμε για 4-5 λεπτά στην κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν ροδοκόκκινο χρώμα.
Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το βούτυρο μαζί με το σκόρδο. Χαμηλώνουμε λίγο τη θερμοκρασία και το σοτάρουμε μέχρι να αρχίζει να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και το σπανάκι και τα σοτάρουμε όλα μαζί για μερικά λεπτά.
Βάζουμε τα φιλέτα στο τηγάνι πάλι, τα περιχύνουμε με το γάλα καρύδας και ρίχνουμε την παρμεζάνα. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και ανακατεύουμε κατά διαστήματα το τηγάνι, μέχρι το γάλα να πήξει.
Μπορείτε να το απολαύσετε με ρύζι, ή πατάτες στο φούρνο.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.