Κρασάτο Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου με Μακαρόνια
20'
45'
εύκολη
4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 συσκευασία Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου MIMIKOS
500 γρ. σπαγγέτι
2 ξερά κρεμμύδια } χρόνος προετοιμασίας 10’
5 φέτες μπέικον
1 ½ κούπα ημίγλυκο κόκκινο κρασί
1 κούπα πελτές ντομάτας
|
2 σκελίδες σκόρδο
½ κούπα τριμμένη γραβιέρα } χρόνος μαγειρέματος 35’
½ ματσάκι μαϊντανός
αλάτι
πιπέρι
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
Υλικά
2 σκελίδες σκόρδο
½ κούπα τριμμένη γραβιέρα } χρόνος μαγειρέματος 35’
½ ματσάκι μαϊντανός
αλάτι
πιπέρι
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 συσκευασία Φιλέτο Μπούτι Κοτόπουλου MIMIKOS
500 γρ. σπαγγέτι
2 ξερά κρεμμύδια } χρόνος προετοιμασίας 10’
5 φέτες μπέικον
1 ½ κούπα ημίγλυκο κόκκινο κρασί
1 κούπα πελτές ντομάτας
Προετοιμασία
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε το φιλέτο μπούτι κοτόπουλο MIMIKOS σε λεπτές λωρίδες και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Σβήνουμε με κρασί και περιχύνουμε με πελτέ. Βάζουμε 2 σκελίδες σκόρδο και σιγοβράζουμε. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τα μακαρόνια. Αφού έχουμε αλατοπιπερώσει το κοτόπουλο, προσθέτουμε τριμμένη γραβιέρα και λίγο χοντροκομμένο μαϊντανό. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ξεπλένουμε με λίγο νερό. Τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα. Τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τα μακαρόνια και το κοτόπουλο σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα.
Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.