Κοτόπουλο με Μπρόκολο και Αμύγδαλα
15'
25'
εύκολη
2
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 πακέτο Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου MIMIKOS
400 γρ. μπρόκολο
φρεσκοτριμμένες πιπεριές
2 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. φρεσκοκομμένα φρέσκα μυρωδικά (δεντρολίβανο και φασκόμηλο)
|
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 σκόρδο
2 κ.σ. αμύγδαλα κομμένα σε φέτες
αλάτι
Υλικά
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 σκόρδο
2 κ.σ. αμύγδαλα κομμένα σε φέτες
αλάτι
1 πακέτο Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου MIMIKOS
400 γρ. μπρόκολο
φρεσκοτριμμένες πιπεριές
2 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. φρεσκοκομμένα φρέσκα μυρωδικά (δεντρολίβανο και φασκόμηλο)
Προετοιμασία
Ξεπλύνετε το μπρόκολο και μαγειρέψτε το για περίπου 4 λεπτά σε βραστό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνει al dente.
Αλατοπιπερώνουμε τα Φιλέτα Στήθος Κοτόπουλου και τα ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και ψήνουμε τα φιλέτα για 2-3 λεπτά ανά πλευρά. Αποσύρετε από τη φωτιά το κοτόπουλο και προσθέστε 1 κ.σ. βούτυρο και τα μυρωδικά στο τηγάνι και ανακατέψτε. Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και χυμό λεμονιού.
Καθαρίζουμε το σκόρδο και το ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο και τα αμύγδαλα μέχρι να ροδίσουν. Προσθέστε το μπρόκολο και αλατοπιπερώστε. Τοποθετήστε το μπρόκολο και το κοτόπουλο σε πιάτα.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.