top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG_edited.png
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Κοτόπουλο Κοντοσούβλι

10'

15'

εύκολη

4

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Φιλέτο από Στήθος

4 Φιλέτα Στήθος Κοτόπουλο MIMIKOS
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. λευκό βαλσάμικο ξίδι
2 κ.σ. λευκή κρέμα βαλσάμικο
λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
|
πιπέρι
θυμάρι
ρίγανη
δεντρολίβανο
κρεμμύδι
χρωματιστές πιπεριές σε τέταρτα

Υλικά


πιπέρι
θυμάρι
ρίγανη
δεντρολίβανο
κρεμμύδι
χρωματιστές πιπεριές σε τέταρτα

4 Φιλέτα Στήθος Κοτόπουλο MIMIKOS
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. λευκό βαλσάμικο ξίδι
2 κ.σ. λευκή κρέμα βαλσάμικο
λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι

Προετοιμασία

Πριν ξεκινήσουμε τη μαρινάδα, κόβουμε σε μεγάλες μπουκιές το κρέας.
Βάζουμε τα υλικά της μαρινάδας για το κοτόπουλο κοντοσούβλι σε ένα μπολ. Το λάδι, το ξίδι και την κρέμα βαλσάμικο, το λεμόνι, το σκόρδο και τα βότανα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο στη μαρινάδα και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σταθεί για 3-4 ώρες.
Περνάμε στη σούβλα εναλλάξ κοτόπουλο μαριναρισμένο με λαχανικά, πιπεριές και κρεμμύδι.
Ψήνουμε το κοντοσούβλι στη σχάρα για περίπου 15′, γυρίζοντάς το κάθε 3′-4′ για να ψηθεί από όλες τις πλευρές.
Όση ώρα ψήνεται, αν θέλουμε το αλείφουμε με κρέμα βαλσάμικο.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε το link >>

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

bottom of page