Κοτόπουλο Κοντοσούβλι
10'
15'
εύκολη
4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
4 Φιλέτα Στήθος Κοτόπουλο MIMIKOS
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. λευκό βαλσάμικο ξίδι
2 κ.σ. λευκή κρέμα βαλσάμικο
λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
|
πιπέρι
θυμάρι
ρίγανη
δεντρολίβανο
κρεμμύδι
χρωματιστές πιπεριές σε τέταρτα
Υλικά
πιπέ ρι
θυμάρι
ρίγανη
δεντρολίβανο
κρεμμύδι
χρωματιστές πιπεριές σε τέταρτα
4 Φιλέτα Στήθος Κοτόπουλο MIMIKOS
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. λευκό βαλσάμικο ξίδι
2 κ.σ. λευκή κρέμα βαλσάμικο
λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
Προετοιμασία
Πριν ξεκινήσουμε τη μαρινάδα, κόβουμε σε μεγάλες μπουκιές το κρέας.
Βάζουμε τα υλικά της μαρινάδας για το κοτόπουλο κοντοσούβλι σε ένα μπολ. Το λάδι, το ξίδι και την κρέμα βαλσάμικο, το λεμόνι, το σκόρδο και τα βότανα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο στη μαρινάδα και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σταθεί για 3-4 ώρες.
Περνάμε στη σούβλα εναλλάξ κοτόπουλο μαριναρισμένο με λαχανικά, πιπεριές και κρεμμύδι.
Ψήνουμε το κοντοσούβλι στη σχάρα για περίπου 15′, γυρίζοντάς το κάθε 3′-4′ για να ψηθεί από όλες τις πλευρές.
Όση ώρα ψήνεται, αν θέλουμε το αλείφουμε με κρέμα βαλσάμικο.
Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε το link >>