Γρήγορο Κοτόπουλο με Μανιτάρια και Τυρί
20'
30'
εύκολη
4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 πακέτο Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου MIMIKOS
500 γρ. σπανάκι
500 γρ. μανιτάρια λευκά
250 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
150 γρ. παρμεζάνα σε πούδρα
6 κ.σ. τυρί κρέμα
|
8 φέτες μπέικον
2 σκ. σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
πάπρικα
αλάτι
πιπέρι
Υλικά
8 φέτες μπέικον
2 σκ. σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
πάπρικα
αλάτι
πιπέρι
1 πακέτο Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου MIMIKOS
500 γρ. σπανάκι
500 γρ. μανιτάρια λευκά
250 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
150 γρ. παρμεζάνα σε πούδρα
6 κ.σ. τυρί κρέμα
Προετοιμασία
Σε μεσαία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια και το σπανάκι.
Παράλληλα σε ένα ταψί, τοποθετούμε στη βάση ελαιόλαδο και στρώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου ελαφρός ανοιγμένα και ρίχνουμε από πάνω ψιλοκομμένο μπέικον.
Μόλις μαραθεί το μανιτάρι και το σπανάκι το βάζουμε επάνω στο κοτόπουλο με το μπέικον. Στο τελείωμα προσθέτουμε την κρέμα τυριού, τη παρμεζάνα και το τριμμένο τυρί γκούντα.
Ψήνουμε στους 200℃ για 15 λεπτά, ωσότου το φαγητό μας πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.