Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου με Λαχανικά
20'
40'
εύκολη
3
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 συσκευασία Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου MIMIKOS
2 μεγάλα κολοκυθάκια
6-7 σπαράγγια
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
1 κ.σ. κάπαρη
|
1⁄3 ποτήρι νερό
ξύσμα και χυμός από ένα λεμόνι
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
ελαιόλαδο
Υλικά
1⁄3 ποτήρι νερό
ξύσμα και χυμός από ένα λεμόνι
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
ελαιόλαδο
1 συσκευασία Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου MIMIKOS
2 μεγάλα κολοκυθάκια
6-7 σπαράγγια
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
1 κ.σ. κάπαρη
Προετοιμασία
Ανοίγουμε και πατάμε με ένα μαχαίρι τα φιλέτα στήθος κοτόπουλου MIMIKOS για να γίνουν πιο λεπτά. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Αλατίζουμε. Όταν ζεσταθεί το λάδι βάζουμε τα φιλέτα. Αλατίζουμε και την επάνω πλευρά. Όσο τηγανίζονται τα φιλέτα τα γυρίζουμε συχνά μέσα στο τηγάνι για να πάρουν χρώμα. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα σπαράγγια. Κάνουμε το ίδιο και με τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Βγάζουμε από το τηγάνι τα φιλέτα και προσθέτουμε ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα λαχανικά ελαφρώς. Ρίχνουμε στο τηγάνι λίγο νερό. Προσθέτουμε ξύσμα από ένα λεμόνι και έπειτα το χυμό του. Ρίχνουμε την κάπαρη και λίγο βούτυρο. Κόβουμε κάθε φιλέτο σε 3 κομμάτια και τα τοποθετούμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε λίγο ακόμα φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε.
Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.