top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου σε Σάλτσα Ντομάτας με Μανιτάρια, Κολοκυθάκια και Πράσινες Ελιές

20'

30'

εύκολη

2-4

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Φιλέτο από Στήθος

1 συσκευασία Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου MIMIKOS⁣
½ φλ. Ελαιόλαδο⁣
2 σκελίδες τριμμένο σκόρδο ⁣
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο⁣
500 γρ. κολοκυθάκια⁣
1 καρότο
|
200 γρ. ντομάτα τριμμένη⁣
1 ½ φλ. πράσινες ελιές⁣
1 κ.γ. ρίγανη⁣
1 κ.σ. ξερός βασιλικός⁣
αλάτι
πιπέρι ⁣

Υλικά


200 γρ. ντομάτα τριμμένη⁣
1 ½ φλ. πράσινες ελιές⁣
1 κ.γ. ρίγανη⁣
1 κ.σ. ξερός βασιλικός⁣
αλάτι
πιπέρι ⁣

1 συσκευασία Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου MIMIKOS⁣
½ φλ. Ελαιόλαδο⁣
2 σκελίδες τριμμένο σκόρδο ⁣
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο⁣
500 γρ. κολοκυθάκια⁣
1 καρότο

Προετοιμασία

Αλατοπιπερώνουμε τα Φιλέτα Στήθος Κοτόπουλου και τα σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές για 3-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και τα μεταφέρουμε σε άλλο πιάτο.⁣
Στη συνέχεια σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3-4 περίπου λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε σιγά σιγά και τα κολοκυθάκια, το καρότο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5-6 λεπτά. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τις πράσινες ελιές, το βασιλικό, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. ⁣
Τέλος, προσθέτουμε τα Φιλέτα Στήθος Κοτόπουλου και μόλις αρχίζει να βράζει το φαγητό, κατεβάζουμε τη θερμοκρασία και σιγοβράζουμε για 30 περίπου λεπτά.⁣

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page