Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου σε Σάλτσα Ντομάτας με Μανιτάρια, Κολοκυθάκια και Πράσινες Ελιές
20'
30'
εύκολη
2-4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 συσκευασία Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου MIMIKOS
½ φλ. Ελαιόλαδο
2 σκελίδες τριμμένο σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500 γρ. κολοκυθάκια
1 καρότο
|
200 γρ. ντομάτα τριμμένη
1 ½ φλ. πράσινες ελιές
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. ξερός βασιλικός
αλάτι
πιπέρι
Υλικά
200 γρ. ντομάτα τριμμένη
1 ½ φλ. πράσινες ελιές
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. ξερός βασιλικός
αλάτι
πιπέρι
1 συσκευασία Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου MIMIKOS
½ φλ. Ελαιόλαδο
2 σκελίδες τριμμένο σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500 γρ. κολοκυθάκια
1 καρότο
Προετοιμασία
Αλατοπιπερώνουμε τα Φιλέτα Στήθος Κοτόπουλου και τα σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές για 3-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και τα μεταφέρουμε σε άλλο πιάτο.
Στη συνέχεια σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3-4 περίπου λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε σιγά σιγά και τα κολοκυθάκια, το καρότο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5-6 λεπτά. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τις πράσινες ελιές, το βασιλικό, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Τέλος, προσθέτουμε τα Φιλέτα Στήθος Κοτόπουλου και μόλις αρχίζει να βράζει το φαγητό, κατεβάζουμε τη θερμοκρασία και σιγοβράζουμε για 30 περίπου λεπτά.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.