top of page





Φιλέτο Κοτόπουλο Μαριναρισμένο με Γιαούρτι, Μουστάρδα και Πάπρικα



10'
20'
εύκολη

4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 συσκευασία Φιλέτο Στήθος κοτόπουλου MIMIKOS
2 συσκευασίες γιαούρτι στραγγιστό 2 κ.γ. μουστάρδα
|
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
2 κ.γ. πελτέ ντομάτας
Αλάτι-Πιπέρι
Πάπρικα
Σκόρδο

Υλικά
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
2 κ.γ. πελτέ ντομάτας
Αλάτι-Πιπέρι
Πάπρικα
Σκόρδο
1 συσκευασία Φιλέτο Στήθος κοτόπουλου MIMIKOS
2 συσκευασίες γιαούρτι στραγγιστό 2 κ.γ. μουστάρδα

Προετοιμασία
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε: Γιαούρτι, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ελαιόλαδο, σκόνη σκόρδο και τον πελτέ τομάτας. Προσθέτουμε μέσα το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε μέσα στο ψυγείο για 2 ώρες. Απλώνουμε τα φιλέτα σε ένα πυρέξ. Τα σκεπάζουμε με τη μαρινάδα. Προσθέτουμε από πάνω λίγο έξτρα πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 200℃ αέρα για 20 λεπτά.

Μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι ή πλιγούρι.

