top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Εύκολα Crispy Chicken Burgers

20'

30'

εύκολη

2

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Φιλέτο από Μπούτι

1 πακέτο Φιλέτο από Μπούτι Κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟS
500 ml κεφίρ
1 αβοκάντο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
κορν φλάουρ
1 lime (χυμό)
|
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 κ.γ κάρυ
κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι

Υλικά


1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 κ.γ κάρυ
κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι

1 πακέτο Φιλέτο από Μπούτι Κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟS
500 ml κεφίρ
1 αβοκάντο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
κορν φλάουρ
1 lime (χυμό)

Προετοιμασία

Σε μπολ ρίχνουμε το κεφίρ, την καπνιστή πάπρικα, τη γλυκιά πάπρικα, κάρυ, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε και βάζουμε το κοτόπουλο.
Απλώνουμε το κοτόπουλο σε αλεύρι και κορν φλάουρ και τηγανίζουμε το κοτόπουλο.
Σε μπλέντερ ανακατεύουμε τα 2 αβγά, ηλιέλαιο, ξύδι, 1 lime (χυμό) και αλάτι για να γίνει μαγιονέζα.
Λιώνουμε το αβοκάντο και ρίχνουμε το lime και λίγο αλάτι.
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και απλώνουμε μαρούλι, το κοτόπουλο, καυτερή σάλτσα αν επιθυμούμε, τυρί, το μείγμα με το αβοκάντο και μαγιονέζα.
Σερβίρουμε.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page