Εύκολα Crispy Chicken Burgers
20'
30'
εύκολη
2
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 πακέτο Φιλέτο από Μπούτι Κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟS
500 ml κεφίρ
1 αβοκάντο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
κορν φλάουρ
1 lime (χυμό)
|
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 κ.γ κάρυ
κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
Υλικά
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 κ.γ κάρυ
κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
1 πακέτο Φιλέτο από Μπούτι Κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟS
500 ml κεφίρ
1 αβοκάντο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
κορν φλάουρ
1 lime (χυμό)
Προετοιμασία
Σε μπολ ρίχνουμε το κεφίρ, την καπνιστή πάπρικα, τη γλυκιά πάπρικα, κάρυ, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε και βάζουμε το κοτόπουλο.
Απλώνουμε το κοτόπουλο σε αλεύρι και κορν φλάουρ και τηγανίζουμε το κοτόπουλο.
Σε μπλέντερ ανακατεύουμε τα 2 αβγά, ηλιέλαιο, ξύδι, 1 lime (χυμό) και αλάτι για να γίνει μαγιονέζα.
Λιώνουμε το αβοκάντο και ρίχνουμε το lime και λίγο αλάτι.
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και απλώνουμε μαρούλι, το κοτόπουλο, καυτερή σάλτσα αν επιθυμούμε, τυρί, το μείγμα με το αβοκάντο και μαγιονέζα.
Σερβίρουμε.
Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.