




Burgers με Cordon Blue MIMIKOS Κέτσαπ και Sauce Μουστάρδας



15'
10'
εύκολη

4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 συσκευασία GORORDON BLUE CLASSIC MIMIKOS
4 μπριός burger
1 ντομάτα
4 φέτες μαρούλι σγουρό
1 κρεμμύδι
80 γρ κέτσαπ
|
Για τη sauce:
150 γρ. μαγιονέζα
70 γρ. μουστάρδα απαλή

Υλικά
Για τη sauce:
150 γρ. μαγιονέζα
70 γρ. μουστάρδα απαλή
1 συσκευασία GORORDON BLUE CLASSIC MIMIKOS
4 μπριός burger
1 ντομάτα
4 φέτες μαρούλι σγουρό
1 κρεμμύδι
80 γρ κέτσαπ

Προετοιμασία
Για τη sauce:
Ρίχνουμε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε καλά με ένα φουέ (αυγοδάρτης) μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC, τοποθετούμε τα Cordon Blue σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τα τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Κόβουμε τα ψωμάκια μπριός στη μέση και τα ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά σε ένα καυτό τηγάνι. Κόβουμε τη ντομάτα σε χοντρές ροδέλες, αφού έχουμε πλύνει και στεγνώσει καλά τα μαρούλια, τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος αφαιρώντας το σκληρό άσπρο μέρος. Μετά κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες.
Για τη σύνθεση του Μπέργκερ:
Βάζουμε στη βάση του μπριός κέτσαπ, μετά το μαρούλι, τις φέτες κρεμμύδι, τη ντομάτα, το Cordon blue και τέλος την κίτρινη sauce.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη κέτσαπ με barbeque sauce.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής
