Brunch Burger με Μπιφτέκι από Φιλέτο Κοτόπουλου
20'
25'
εύκολη
4
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ MIMIKOS CLASSIC
4 ψωμάκια για burger
4 αυγά
4 μεγάλες πίκλες
1 ντομάτα
|
Για τη sauce Μαγιονέζας:
150 γρ. μαγιονέζα
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 5%
20 ml ελαιόλαδο
αλάτι/πιπέρι
Υλικά
Για τη sauce Μαγιονέζας:
150 γρ. μαγιονέζα
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 5%
20 ml ελαιόλαδο
αλάτι/πιπέρι
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ MIMIKOS CLASSIC
4 ψωμάκια για burger
4 αυγά
4 μεγάλες πίκλες
1 ντομάτα
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC, τοποθετούμε το Μπιφτέκι σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνετε για 10 λεπτά περίπου εναλλάσσοντας συχνά τις πλευρές.
Κόβουμε τις Ντομάτες σε λεπτές φέτες, επίσης κόβουμε τις πίκλες σε λεπτές πλάγιες φέτες.
Τηγανίζουμε τα αυγά σε χαμηλή φωτιά με ελαιόλαδο, προσέχοντας να μη κάψουμε πολύ τις άκρες.
Για τη sauce Μαγιονέζας:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαγιονέζα, γιαούρτι, αλάτι πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
Ετοιμάζουμε το Burger, τοποθετούμε τη sauce στη βάση, μετά τις πίκλες, το Μπιφτέκι MIMIKOS, ντομάτα και τέλος το τηγανιτό αυγό.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.