top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Brunch Burger με Μπιφτέκι από Φιλέτο Κοτόπουλου

20'

25'

εύκολη

4

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Μπιφτέκια

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ MIMIKOS CLASSIC
4 ψωμάκια για burger
4 αυγά
4 μεγάλες πίκλες
1 ντομάτα
|
Για τη sauce Μαγιονέζας:
150 γρ. μαγιονέζα
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 5%
20 ml ελαιόλαδο
αλάτι/πιπέρι

Υλικά


Για τη sauce Μαγιονέζας:
150 γρ. μαγιονέζα
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 5%
20 ml ελαιόλαδο
αλάτι/πιπέρι

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ MIMIKOS CLASSIC
4 ψωμάκια για burger
4 αυγά
4 μεγάλες πίκλες
1 ντομάτα

Προετοιμασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC, τοποθετούμε το Μπιφτέκι σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνετε για 10 λεπτά περίπου εναλλάσσοντας συχνά τις πλευρές.
Κόβουμε τις Ντομάτες σε λεπτές φέτες, επίσης κόβουμε τις πίκλες σε λεπτές πλάγιες φέτες.
Τηγανίζουμε τα αυγά σε χαμηλή φωτιά με ελαιόλαδο, προσέχοντας να μη κάψουμε πολύ τις άκρες.
Για τη sauce Μαγιονέζας:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαγιονέζα, γιαούρτι, αλάτι πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
Ετοιμάζουμε το Burger, τοποθετούμε τη sauce στη βάση, μετά τις πίκλες, το Μπιφτέκι MIMIKOS, ντομάτα και τέλος το τηγανιτό αυγό.

Μια συνταγή από το MIMIKOS.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Top Blue Box_edited.png
bottom of page