top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG_edited.png
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Viennese Schnitzel with Sour Cream and Valerian

15'

20'

easy

2

Cooking Time

Preparation Time

Degree of Difficulty

Portions

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Wiener Chicken Schnitzel

ΣΝΙΤΣΕΛ ΒΙΕΝΟΥΑ MIMIKOS Limited Edition
100 γρ. βαλεριάνα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
|
Για τη sour Cream:
200 γρ. γιαούρτι 5%
2 γρ. λευκό πιπέρι
2 γρ. αλάτι
χυμό από 2 λεμόνια
50 γρ. κρέμα γάλακτος

Ingredients


For the sour cream:
200 g yogurt 5%
2 g white pepper
2 g salt
juice of 2 lemons
50 g milk cream

MIMIKOS LIMITED EDITION Wiener Chicken Schnitzel
100 g valerian
olive oil
salt
pepper

Preparation

Preheat the oven to 200°C. Place the Viennese schnitzel on parchment paper and bake for 10 minutes or fry in deep oil for 5 minutes.

Wash the valerian greens and dry them very well.

For the sour cream, add the cream, yogurt, lemon, salt, and pepper to a blender and blend until well combined.

Serve the schnitzel on a plate with the valerian marinated with salt and pepper, and finally, put the sour cream in a dipping bowl.

A recipe by MIMIKOS.

watch the recipe video

MORE RECIPES LIKE THIS

Σνίτσελ Βιενουά με Πολίτικη σαλάτα και Σάλτσα Κρασιού

Viennese Schnitzel with Greek Cabbage Salad (Politiki) and Wine Sauce

Ready in

20'

medium

white-clock.png
Σαλάτα Καίσαρα με Σνίτσελ Βιενουά Τραγανά Κρουτόν, Μπέικον και Φλέικς Παρμεζάνας

Caesar Salad with Viennese Schnitzel, Crunchy Croutons, Bacon, and Parmesan Flakes

Ready in

15'

easy

white-clock.png
kotopoula MIMIKOS LOGO

Discover MIMIKOS products on social media.

Facebook MIMIKOS
Instagram  MIMIKOS

10ο χιλιόμετρο Χαλκίδας - Στενής, Νέα Αρτάκη Εύβοιας, 34600

Λεωφ. Γ. Γεννηματά, Μαγούλα Αττικής, 19018

info@hqf.gr

consumerline@mimikos.gr

YouTube MIMIKOS

© COPYRIGHT MIMIKOS 2025

bottom of page