top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG_edited.png
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Chicken Drumsticks with Greek Vegetable Medley (Briam) and Feta Cheese

10'

65'

easy

4

Cooking Time

Preparation Time

Degree of Difficulty

Portions

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Chicken Drumsticks

7 ή 8 Μπουτάκια Κοτόπουλο MIMIKOS
2 μελιτζάνες σε κομμάτια
2 κολοκύθια σε κομμάτια
12 μανιτάρια λεύκα στη μέση
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
|
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες
2 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
4 ντομάτες κομμένες σε κύβους
1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
|
1 μάτσο δυόσμο ψιλοκομμένο
6 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
αλάτι
πιπέρι

Ingredients


2 onions cut into slices
1 red pepper in rings
2 sliced ​​green peppers
4 diced tomatoes
1 bunch parsley, chopped

7 or 8 MIMIKOS Chicken Drumsticks
2 eggplants in pieces
2 pumpkins, cut into pieces
12 poplar mushrooms in the middle
2 carrots cut into slices

Preparation

Mix Ingredients: In a large bowl, combine all the ingredients except for the feta cheese. Allow the mixture to sit for 10 minutes to let the flavors meld together.

Preheat Oven: Preheat the oven to 180°C (350°F).

Prepare for Baking: Spread the chicken and vegetables in a large baking dish.

Bake: Bake for about 1 hour, turning the chicken and vegetables a few times to ensure even cooking. Add a little water if needed to keep the dish moist.

Add Feta: Once the dish is out of the oven, crumble the feta cheese over the top.

A recipe by Dimitris Skarmoutsos.

watch the recipe video

MORE RECIPES LIKE THIS

bottom of page