Chicken Fajitas with Guacamole
5'
10'
easy
4
Cooking Time
Preparation Time
Degree of Difficulty
Portions
Για το κοτόπουλο:
Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου MIMIKOS 500γρ.
1 κίτρινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. σκόρδο
1 κ.γ. μπούκοβο
1/2 κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
2 πρέζες αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
|
Για το γουακαμόλε:
1 αβοκάντο
1/2 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
1/2 σκελίδα σκόρδο
1/2 κρεμμύδι λευκό ψιλοκομμένο σε πολύ μικρά καρέ
1 τομάτα (ή 10 τομαντίνια) ψιλοκομμένα
1/2 λάιμ (το χυμό)
αλάτι
κόκκινο πιπέρι (προαιρετικά)
Για το σερβίρισμα:
6 τορτίγιες μικρές
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 10% σε μπολ
3 Λάιμ κομμένα σε τέταρτα σε μπολ
Κόλιανδρος φρέσκος ψιλοκομμένος
300 γρ. τσένταρ τριμμένο
Ingredients
For the Guacamole:
1 avocado
1/2 bunch fresh cilantro
1/2 clove garlic
1/2 white onion, finely diced
1 tomato (or 10 cherry tomatoes), finely chopped
Juice of 1/2 lime
Salt, to taste
Red pepper (optional)
For Serving:
6 small tortillas
200g thick Greek yogurt (10%) in a bowl
3 limes, quartered
Fresh cilantro, finely chopped
300g shredded cheddar cheese
For the Chicken:
500g MIMIKOS Chicken Breast Fillet
1 yellow bell pepper
1 red bell pepper
1 onion
2 tbsp olive oil
1 tsp garlic powder
1 tsp red chili flakes
1/2 tsp ground cumin
Salt, to taste
Pepper, to taste
Preparation
For the Chicken:
500g MIMIKOS Chicken Breast Fillet
1 yellow bell pepper
1 red bell pepper
1 onion
2 tbsp olive oil
1 tsp garlic powder
1 tsp red chili flakes
1/2 tsp ground cumin
Salt, to taste
Pepper, to taste
For the Guacamole:
1 avocado
1/2 bunch fresh cilantro
1/2 clove garlic
1/2 white onion, finely diced
1 tomato (or 10 cherry tomatoes), finely chopped
Juice of 1/2 lime
Salt, to taste
Red pepper (optional)
For Serving:
6 small tortillas
200g thick Greek yogurt (10%) in a bowl
3 limes, quartered
Fresh cilantro, finely chopped
300g shredded cheddar cheese
A recipe by Gabriel Nikolaidis