στον τρόπο διακίνησης

στον τρόπο διακίνησης

Ένα καλό κοτόπουλο θα πρέπει να φτάσει στο σημείο που θα το αγοράσετε με τις καλύτερες συνθήκες διακίνησης.

Η διασφάλιση της ποιότητας δεν σταματά στη παραγωγή του τελικού προϊόντος. Για να διατηρήσει  το κοτόπουλο MIMIKOS την υψηλή διατροφική του αξία και να είναι απόλυτα ασφαλές για τον καταναλωτή που θα το χρησιμοποιήσει, είναι απαραίτητο να τηρείται η αλυσίδα ψύξης.

Στο χώρο παραγωγής η θερμοκρασία είναι στους 4οC ενώ στο τμήμα της τυποποίησης στους 2οC. Από το σημείο αυτό και μετά, το προϊόν παραμένει σταθερά σε αυτή τη θερμοκρασία. Οι αποθηκευτικοί χώροι διαθέτουν κλιματιζόμενες φυσούνες μέσα από τις οποίες γίνεται η μεταφόρτωση στα φορτηγά - ψυγεία της εταιρείας, γεγονός που ελαχιστοποιεί απώλειες ψύξης. 

Τόσο οι αποθηκευτικοί χώροι όσο και τα φορτηγά - ψυγεία διαθέτουν καταγραφικά που παρακολουθούν τη θερμοκρασία του χώρου και θέτουν σε συναγερμό τους τεχνικούς σε περίπτωση ανόδου της θερμοκρασίας έστω και κατά 1οC.
Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σ'ενα φίλο