στην πληροφόρηση

στην πληροφόρηση

Όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που εγγυάται υπεύθυνα και που έχει διασφαλίσει η εταιρία αναγράφονται ξεκάθαρα πάνω σε κάθε συσκευασία για να γνωρίζετε τι ακριβώς αγοράζετε και πως διαφοροποιείται το κοτόπουλο MIMIKOS από άλλα κοτόπουλα χύμα ή συσκευασμένα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά:


Διαβάζοντας τη συσκευασία ενός κοτόπουλου MIMIKOS ξέρετε:

 

1. Ποιος είναι ο παραγωγός του κοτόπουλου που βάζετε στο σπίτι σας, ο οποίος εγγυάται την ποιότητα του.
2. Με τι έχει τραφεί το κοτόπουλο, γιατί τα κοτόπουλα ΜΙΜΙΚΟS πιστοποιούνται από τον AGROCERT πως έχουν ταϊστεί με 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
3. Ότι το κοτόπουλο που αγοράζετε είναι Ελληνικό. Τα κοτόπουλα MIMIKOS εκκολάπτονται στο ιδιόκτητο εκκολαπτήριο μας στη Δίρφυ Ευβοίας και αφού περάσουν τους απαραίτητους ελέγχους μεγαλώνουν με φροντίδα στις φάρμες εκτροφής που βρίσκονται διεσπαρμένες σε όλη την Ελλάδα
4. Πως το κοτόπουλο έχει σφαγεί σε εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση σφαγείο χάρη στη σφραγίδα του επίσημου κτηνιατρικού ελέγχου που υπάρχει στην ετικέτα. Αυτή η σφραγίδα εγγυάται ακόμα πως το κοτόπουλο έχει περάσει από διπλό κτηνιατρικό έλεγχο, τόσο στο χώρο εκτροφής του που πιστοποίησε την υγεία του και την καταλληλότητα για σφαγή, όσο και στο σφαγείο που πιστοποίησε ότι τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που διασφαλίζουν πως η επεξεργασία που υπέστη το κοτόπουλο δεν υποβάθμισε την υψηλή του ποιότητα.
5. Πως το κοτόπουλο μετά τη σφαγή τους έχουν ψυχθεί μέχρι τη θερμοκρασία συντήρησης με ψύξη με αέρα.
6. Πόσο φρέσκο είναι το κοτόπουλο, διαβάζοντας την ημερομηνία λήξης.
7. Πως τα κοτόπουλα MIMIKOS κυκλοφορούν σφραγισμένα αεροστεγώς μέσα σε συσκευασία προστατευτικής ατμόσφαιρας για περισσότερη φρεσκάδα μέχρι την ημερομηνία λήξης, περισσότερη ασφάλεια για το προϊόν, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και περισσότερη ευκολία.
8. Πως διαθέτουν εύκολο άνοιγμα για ακόμα πιο εύκολη χρήση.

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σ'ενα φίλο