στις τροφές

στις τροφές

Ένα καλό κοτόπουλο πρέπει να έχει τραφεί σωστά, για αυτό το λόγο θέλουμε να έχουμε των απόλυτο έλεγχο της τροφής των κοτόπουλων μας.

Η διατροφή των νεοσσών   και των κοτόπουλων ελέγχεται απόλυτα, αφού οι ζωοτροφές παράγονται στον ιδιόκτητο μύλο μας. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται ελέγχονται αυστηρά για την απουσία  παρασιτοκτόνων και φυτοφαρμάκων. Την υγιή ανάπτυξη των κοτόπουλων MIMIKOS συμπληρώνουν βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που εμπλουτίζουν τις ζωοτροφές. Φυσικά, κάθε παρτίδα ζωοτροφών που φεύγει από το μύλο  ελέγχεται εργαστηριακά και για την απουσία παθογόνων μικροοργανισμών που θα μπορούσαν να επιμολύνουν τα κοπάδια.

Η σύνθεση της διατροφής καταρτίζεται από ειδικευμένους διατροφολόγους καθηγητές Πανεπιστημίου, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή ανάπτυξη και η άριστη ποιότητα κρέατος. 

Τα κοτόπουλα MIMIKOS ήταν τα πρώτα κοτόπουλα στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκαν για τη διατροφή τους με 100% φυτικές τροφές. Η πιστοποίηση έγινε από τον ΟΠΕΓΕΠ, τον Οργανισμό Πιστοποίησης και Ελέγχου Γεωργικών Παραγωγών, με το AGROCERT για την εφαρμογή της 100% Φυτικής Διατροφής με Βιταμίνες και Ιχνοστοιχεία (Αρ. Πιστ.:  5/01-1501.00 /1.0)
Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σ'ενα φίλο